Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویا گستری متخصص پوست و مو در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: سوختگی با اسید یا مواد آتش‌زا از درجات مختلفی برخوردار است که در هر یک از آنها باید اقدامات خاصی را قبل از اعزام بیمار به بیمارستان انجام داد.

وی ادامه داد: هنگامی که فردی دچار سوختگی درجه 1 با اسید می‌شود، پوست فرد آسیب دیده دچار قرمزی و تاول می‎شود، در این شرایط باید به وسیله آب سرد آن را شستشو داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای سوخته با اسید باید قلیایی شود 

این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه در هنگام سوختگی با اسید باید محیط سوختگی هرچه سریعتر قلیایی شود، افزود: متاسفانه میزان نفوذ اسید به درون لایه‌های مختلف پوست و حتی عضلات زیاد است و همین مسئله باعث بروز آسیب های جدی در بیماران می شود و اگر سوختگی در سطح وسیعی ایجاد شده باشد، تنها می توان با آب سرد محل سوختگی را شستشو داد و بدون آنکه لباس را درآورده فرد بیمار را به بیمارستان منتقل کرد.

گستری با بیان اینکه در سوختگی درجه یک یا 2 به وسیله اسید می توان قبل از مراجعه به پزشک متخصص با پمادهای ضد سوختگی درد فرد آسیب دیده را التیام بخشید، عنوان کرد:  متاسفانه در سوختگی شدید به وسیله اسید به دلیل زیاد بودن عمق نفوذ اسید، عفونت و اختلال در آب و الکترولیت بدن ایجاد می‌شود و همین مسئله در مواردی مرگ را برای افراد به همراه دارد.

وی تاکید کرد: وقتی که فردی دچار سوختگی شدید با اسید می‌شود در مواردی حتی نباید لباس‌هایش را درآورد زیرا این کار باعث آسیب جدی به پوست و حتی عضلات می شود.

این متخصص پوست و مو ادامه داد: قبل از مراجعه به پزشک در سوختگی های شدید با اسید می توان محل سوختگی را به وسیله آنتی بیوتیک شستشو، سپس آن را پانسمان کرد.

گستری یادآور شد: در سوختگی شدید با اسید ممکن است علاوه بر لایه‌های پوست، بافت استخوان  یا عضلات نیز دچار آسیب جدی شود و همین مسئله باعث باز شدن راه نفوذ میکروب و باکتری به بدن بیمار می‌شود.

انتهای پیام/

شستشوی محل سوختگی  با اسید با آب سرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۳۹۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی در نشست مشترک با رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سیستان و بلوچستان، با اشاره به وسعت سیل اخیر در مناطق جنوب این استان، گفت: با توجه به نوپا بودن دانشکده علوم پزشکی چابهار، خوشبختانه اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دقیق تیم مدیریتی دانشکده، باعث شده تاکنون هیچ موردی از اپیدمی و طغیان بیماری در مناطق سیل زده پدیدار نشود و گزارش تیم‌های ارزیاب اعزامی از سوی وزارت بهداشت نیز عملکرد این دانشکده را فوق‌العاده اعلام کرده است.

وی ادامه داد: علی رغم مشکلات گذشته در حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار، دو بارندگی اخیر، منجر به سیل در آن منطقه و همچنین خسارات وارده به برخی زیرساخت‌های بهداشتی، خوشبختانه با تلاش شبانه روزی کادر بهداشت به خصوص در مناطق روستایی، اقدامات پیشگیرانه تداوم داشته و وقفه‌ای در برنامه‌های مراقبتی ایجاد نشده است.

کد خبر 6095708

دیگر خبرها

  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • مصدومیت شدید برای پدیده لیگ ۲۰
  • مصدومیت شدید برای پدیده لیگ 20
  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • بهت پزشکان داوطلب غزه از شدت جراحات در بیمارستان‌ها
  • ربیعی سرمربی پایه‌های ذوب‌آهن شد!
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟