Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@02:13:41 GMT

جایگزین رانتیدین چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۵۳۳۸۱

جایگزین رانتیدین چیست؟

با اعلام سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده مبنی بر جمع‌آوری داروی رانتیدین از بازار و دستور وزارت بهداشت مبنی بر این امر به علت احتمال وجود ترکیبات سرطان‌زا، این پرسش مطرح‌شده که جایگزین این دارو برای کسانی که نیازمند استفاده از آن هستند چیست؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نرگس سخاوتی، عضو کمیته علمی نظام پزشکی نیشابور در گفت‌وگو با صبح توس در رابطه با دستور جمع‌آوری داروی رانیتیدین گفت: رانتیدین دارویی است که در درمان زخم‌های گوارشی، ترشح بیش‌ازحد اسید معده، رفلاکس (برگشت محتویات معده) و سایر مواردی که کاهش اسید معده برای آن مفید است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: طبق اعلام اداره غذاودارو (FDA) از ابتدای ماه آوریل (فروردین) همه اشکال دارویی رانیتیدین (zantac) باید از بازار دارویی جمع‌آوری شود. دلیل این اقدام، احتمال آلودگی فرآورده‌های رانتیدین به ماده سرطان‌زای «ان نیتروز _دی _متیل _آمین» (NDMA) اعلام شد و بررسی‌های تکمیلی توسط متخصصین امر در این خصوص در حال انجام است.

این عضو کمیته علمی نظام پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: مطالعات نشان می‌دهند که احتمالاً مقدار این ماده (NDMA) باگذشت زمان و نگهداری دارو در دماهای بالاتر بیشتر می‌شود. در حال حاضر میزان آلودگی در بسیاری از فرآورده‌های رانتیدین ممکن است پایین باشد ولی با توجه به اینکه مشخص نیست این داروها تا چه وقت ممکن است نگهداری شوند، تصمیم به جمع‌آوری این دارو گرفته شد.

سخاوتی افزود: بنابراین به بیماران توصیه می‌شود از مصرف رانتیدین خودداری کنند و با مشورت با پزشک خود از داروهای مشابه مثل فاموتیدین، سایمتیدین، امپرازول و یا پنتوپرازول و... استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۳۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از فصل دوم جایگزین نقش کژال شدم/ پیشنهادات کاری دیگری دارم اما تصمیم نگرفته‌ام

صهبا شرافتی بازیگر نقش روناک در سریال «نون خ» در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز در خصوص نحوه همکاری با این سریال گفت: از فصل دوم به مجموعه اضافه شدم و بنا به دلایلی خانم صبا ایزدپناه (بازیگر نقش کژال) نتوانست در سریال حضور داشته باشد و من به عنوان شخصی نزدیک به شخصیت کژال به این پروژه همکاری کردم.

وی با بیان اینکه قبل از بازی در «نون خ» نه به صورت خیلی جدی اما کمی سابقه بازی در تئاتر داشتم ادامه داد: این سریال اولین تجربه تلویزیونی من است.

شرافتی ادامه داد: شخصیت های «نون خ» همگی به نوع خود جذابیت دارند و و مردم به واسطه ارتباطی که با این سریال گرفته اند و مردم در کوچه و خیابان با عشق زیادی استقابل می کنند و از همه شخصیت ها تعریف می کنند.

وی در پایان تصریح کرد: بعد از شهرتی که به واسطه بازی در سریال «نون خ» به دست آورده ام پیشنهادات بازی در فیلم و سریال های دیگری مطرح شده که در دست بررسی است و هنوز تصمیمی برای آن نگرفته ام.

گفتنی است صهبا شرافتی زاده ۸ مهر ۱۳۷۷ در تهران است. خانواده وی اهل سنقر در کردستان است. صهبا از کودکی به بازیگری علاقه داشت و مدام برای فیلم‌های مختلف تست می‌داد و حداکثر به عنوان بازیگر فرعی یا سیاهی لشکر پذیرفته می‌شود تا این که مصطفی تنابنده (مشاور کارگردان) برای سریال «نون خ» از او تست گرفت و سعید آقاخانی هم پذیرفت در این مجموعه، نقش روناک، خواهرزاده نورالدین خانزاده را بازی می‌کند.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229101 برچسب‌ها سریال

دیگر خبرها

  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • جمع آوری داروهای قاچاق و دست ساز از عطاری های اردبیل
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • قاضی تبریزی از برترین‌های کشور در صدور حکم مجازات جایگزین حبس
  • انتصاب در ساترا/ کریمان جایگزین حسام‌پور شد
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • فوق‌ستاره ژاپنی جایگزین گران‌ترین والیبالیست جهان
  • از فصل دوم جایگزین نقش کژال شدم/ پیشنهادات کاری دیگری دارم اما تصمیم نگرفته‌ام