Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@00:47:04 GMT

علائم عجیب نقرس چیست؟ + روش درمان نقرس

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۰۹۵۲۰

علائم عجیب نقرس چیست؟ + روش درمان نقرس

نقرس در اثر تشدید اسید اوریک در بدن ایجاد می‌شود. این بیماری را هیپوروریسمی می‌نامند و باعث می‌شود که در اولین مرحله از نقرس، بلور‌های شبه سوزنی در هر یک از مفاصل بدن شما شکل بگیرد. این دوره، معروف به هایپریوریسمی بدون علامت، قبل از اولین حمله نقرس رخ می‌دهد.

علائم: درد و تورم در انگشتان پا و گاهی دست

تحریک درد و تورم در انگشتان پا علامت اولیه نقرس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درد و التهاب ناشی از حمله نقرس معمولاً در شب بروز کرده و طی هشت تا ۱۲ ساعت بعدی شدت می‌یابد.

پیشگیری: رژیم غذایی سالم داشته باشید

حفظ یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از سبزیجات، غلات سبوس دار، پروتئین‌های گیاهی مانند آجیل و حبوبات و لبنیات کم چرب راهی مناسب برای نگه داشتن نقرس در منطقه امن است.

درمان حمله حاد نقرس

قبل از ملاقات با یک متخصص پزشکی، سه مرحله برای کاهش درد و تورم حمله نقرس وجود دارد: در اسرع وقت یک داروی ضد التهاب مصرف کنید. یخ را روی مفصل آسیب دیده بگذارید؛ و مایعات زیادی بنوشید.

علل: آسیب دیدگی پا

اگر بعد از آسیب دیدگی به مفاصل در ناحیه انگشتان پا، ضربات پنجه پا وارد شود، علت نقرس می‌تواند علت آن باشد. دلیل این است که کریستال‌هایی که در انگشتان پا شکل گرفته اند مملو بوده اند، که به نوبه خود می‌تواند باعث حمله نقرس شود.

علائم: درد و تورم در مفاصل دیگر

فراتر از انگشتان پا، درد و تورم نقرس نیز می‌تواند در مفاصل دیگر دیده شود، در حالی که مچ پا و زانو بیشتر درگیر می‌شوند. به طور کلی، ۸۴ درصد افرادی که یک حمله نقرس دارند، طی سه سال حمله دیگری دارند.

پیشگیری: وزن خود را کنترل کنید

لاغر ماندن با ورزش و خوردن غذای سالم باعث کاهش میزان اسید اوریک در خون می‌شود. نقرس در بین افراد چاق شیوع بیشتری نسبت به افراد با وزن طبیعی دارد و افراد چاق نیز در سنین جوانی تمایل به ایجاد نقرس دارند.

علائم: پوست قرمز و براق روی مفصل آسیب دیده

به نظر می‌رسد اگر درد و تورم نقرس شدید نباشد، پوست پوشاننده مفاصل آسیب دیده براق و قرمز می‌شود. زمان حملات نقرس به عنوان نقرس فاصله‌ای شناخته می‌شود. اگرچه دردی وجود ندارد، نقرس هنوز وجود دارد و ممکن است به مفاصل شما آسیب برساند.

پیشگیری: غذا‌های کم اسید اوریک را دوست داشته باشید

این غذا‌ها شامل غذا‌های غلات سبوس دار، روغن‌های گیاهی مانند زیتون، کلزا و آفتابگردان، میوه‌هایی که قند کمتری دارند و تمام سبزیجات از غذا‌های کم اسید اوریک محسوب می‌شوند.

پیشگیری: قهوه بنوشید

علاوه بر نوشیدن آب، قهوه باعث کاهش اسید اوریک می‌شود.

پیشگیری: رژیم غذایی سالم داشته باشید

حفظ یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از سبزیجات، غلات سبوس دار، پروتئین‌های گیاهی مانند آجیل و حبوبات و لبنیات کم چرب راهی مناسب برای نگه داشتن نقرس در منطقه امن است.

درمان حمله حاد نقرس

قبل از ملاقات با یک متخصص پزشکی، سه مرحله برای کاهش درد و تورم حمله نقرس وجود دارد: در اسرع وقت یک داروی ضد التهاب مصرف کنید. یخ را روی مفصل آسیب دیده بگذارید؛ و مایعات زیادی بنوشید.

علل: ژنتیک

اگر اعضای خانواده شما دچار نقرس بوده اند، بیشتر احتمال دارد که دچار نقرس شوید.

علل: کم آبی

کمبود آب بدن یا عدم جذب مایعات کافی، علت شناخته شده نقرس است. نقرس مزمن در افراد مبتلا به نقرس ایجاد می‌شود که میزان اسید اوریک در طی چند سال بالا باقی مانده است. در نتیجه حملات شایع‌تر می‌شوند و ممکن است درد مانند گذشته از بین نرود. ممکن است آسیب مفصل رخ دهد، که می‌تواند به از بین رفتن تحرک منجر شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علائم نقرس بیماری نقرس درمان نقرس سبک زندگی پارسی خبر انگشتان پا اسید اوریک رژیم غذایی درد و تورم آسیب دیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۹۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالعظیم بهفر سرپرست اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت به مانند «حروف والی» در زبان عربی هستند که نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند.

وی اظهار داشت: لذا، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب است و هر ساله کالاهای آسیب‌رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

ادعاهای غیر واقعی و اغراق در معرفی محصول

بهفر ادامه داد: عدول از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیر واقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است. گاهی عنوان عوض می‌شود و گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات ترس از قانون مشاهده می‌شود.

وی افزود: اما با تساهل و مداراهای اخیر، برخی شرکت‌ها و نشان‌های تجاری ـ با چراغ سبز رسانه ملی ـ در چشم قوانین زل‌ می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب‌رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

دلیل عجیب صدا و سیما برای تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت

وی در همین ارتباط به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی اشاره کرد و گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم، مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها عنوان می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع کار ارگان‌های بودجه‌ای است.

وی تاکید کرد: اما آنچه مشخص است اینکه هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد. شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان حتما با مولفه غذاهای مضر مماس است و حتما تغذیه غیرسالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی هستیم

بهفر افزود: یکی از مهم‌ترین ناظران، در کنار ارگان‌های دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند.

وی ادامه داد: اما فرد جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشند و دست از مطالبه‌گری به انحا مختلف بر ندارند.

کد خبر 848675 منبع: ایرنا برچسب‌ها سلامت وزارت بهداشت و درمان خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران تغذیه تلویزیون - صدا و سیما تبلیغات

دیگر خبرها

  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علائم فشار خون بالا
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟