Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@22:02:20 GMT

فتوسنتز مصنوعی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۴۶۸۴

فتوسنتز مصنوعی چیست؟

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، گیاهان ظاهراً مهارت بدون زحمتی دارند (تبدیل نور خورشید به انرژی) و دانشمندان در تلاشند تا از این فرآیند به صورت فتوسنتز مصنوعی تقلید کنند. دستگاه جدید CO2، آب و نور خورشید را به عنوان مواد تشکیل دهنده خود در نظر گرفته و سپس اکسیژن و اسید فرمیک تولید می کند؛ که می تواند به عنوان سوخت ذخیره شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اسید می تواند به طور مستقیم مورد استفاده قرار گیرد یا به هیدروژن (یکی دیگر از سوخت های احتمالی انرژی پاک) تبدیل شود. نکته مهم در نوآوری photosheet است که از پودرهای نیمه هادی ویژه استفاده می کند که تعامل الکترون و اکسیداسیون را در هنگام برخورد تابش نور خورشید از برگ در آب، به کمک یک کاتالیزور مبتنی بر کبالت امکان پذیر می کند. برای بروز واکنش نیازی به اجزای اضافی نیست و کاملاً از خود نیرو می گیرد. در حالی که نمونه اولیه photosheet فقط 20 سانتی متر مربع (3 اینچ مربع) است، دانشمندانی که آن را اختراع کرده اند تهیه آن را بدون ایجاد هزینه های هنگفت و نسبتاً آسان دانستند. کیان وانگ از دانشگاه کمبریج انگلستان اظهار کرد در نهایت این ورق ها می توانند در آرایه های بزرگ، مشابه ورق های مزارع خورشیدی، تولید شوند. علاوه بر این ، اسید فرمیک حاصل می تواند در یک محلول ذخیره و از آنجا در صورت لزوم به انواع مختلف سوخت تبدیل شود. وانگ گفت که دستیابی به فتوسنتز مصنوعی دشوار بوده به طوری که شما می توانید بیشتر نور خورشید را به سوخت مورد نظر خود تبدیل کنید. محققان امیدوارند که این فناوری راه را برای تولید پایدار و عملی سوخت خورشیدی هموار کند. این تحقیق در Nature Energy منتشر شده است. انتهای پیام/ 178 / 336 فتوسنتز گیاه سوخت انرژی خورشید

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فتوسنتز گیاه سوخت انرژی خورشید نور خورشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۴۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • یوتیوب از سازندگان ویدیوها می‌خواهد که محتوای تولید شده با هوش مصنوعی را فاش کنند
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • قدرتمندترین موتور فضایی چین ۵۰۰ تن پیشرانش تولید کرد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد